Taustaa
Firio Oy on 2020 kesäkuussa perustettu yritys, jonka päätoimialana on tietotekniikan verkkokauppa. Yrityksen kotipaikka on erämaan reunalla Sallassa. Firio on perheyritys, jonka toiminta perustuu osakkaiden erilaisiin osaamistaustoihin ja nuoremman polven uudenlaiseen näkemykseen siitä, miten liiketoimintaa toteutetaan alati muuttuvassa globaalissa maailmassa.

Yrityksen slogan
Firio - Way to go!

Tavoitteet
Toiminnan fokus on verkkokaupan toiminnan aloittaminen ja tunnettuuden lisääminen Suomen markkinoilla. Aluksi toiminta painottuu kuluttaja-asiakkaisiin, mutta tulemme myöhemmin lähitulevaisuudessa laajentamaan toimintamme myös yritysasiakkaisiin.

Yhteistyökumppanit
Teemme yhteistyötä neljän Suomessa toimivan tietotekniikan maahantuojan kanssa, joiden kanssa olemme tehneet jälleenmyyntisopimukset.

Edustamme useita tunnettuja tuotemerkkejä, joiden kanssa olemme solmineet partnerisopimukset. Tässä esimerkkejä tuotemerkeistä: Dell, D-link, F-Secure, Gigabyte, Western Digital, HP, Huawei, Intel, Kingston, Lenovo, Logitech, Microsoft, MSI, Samsung, Seagate, Sony, Zyxel.

Maksupalvelut verkkokaupassamme tarjoaa Klarna.

Yhteystiedot
Varvikontie 77
98900 Salla
Puhelin: 040-545 3066

Y-tunnus: 313 9105-9

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@firio.fi

Seuraa meitä Facebookissa